emf el hälsa göteborg
Tipssidan

smärta mobil strålning skogsbad
Medlemstips: Läkande skogsbad
Postad 2023-01-11
Här kommer ett tips för dig som vill få en enkel och stärkande upplevelse för kroppen. Som är gratis.

Efter att själv blivit elöverkänslig, och fått ont i händerna av att röra vid mobilen, upptäckte jag att det hjälpte att sakta lindra smärtorna om jag höll händerna länge på träd. Jag kände redan till begreppet ”skogsbad”, som kommer från Japan, där forskning finns sedan länge - men upplevde nu att detta att röra vid träden kunde stärka och hjälpa till även i läkningen för mig som elöverkänslig.

Förutom att smärtorna minskade, att jag kunde sova bättre på nätterna utan smärta, att jag fick mer kraft och större lugn och glädje överlag, så var upplevelsen av att hitta ett sätt som var gratis, som jag själv kunde styra över, och som dessutom gav flera andra goda effekter - av att komma ut i naturen tex - så positivt, för det minskade känslan av att ibland känna sig maktlös i ett samhälle där det ju är svårt att undvika el och mikrovågor.

Jag vill därför rekommendera alla att ge sig ut i naturen, för att själv se vad dess effekter kan ge. Och tillbringa en längre tid, för att känna effekterna, minst 20 minuter i början, gärna ett par timmar. Självklart med mobilen avstängd. Det räcker med naturen nära dig, det är bättre med ett träd nära än att låta bli att ta kontakt alls med naturen.

Men störst upplevelse är det kanske att tillbringa några timmar i ett skogsområde i avstördhet från ljud och mobilmaster. I lugn och ro, stå eller gå sakta, lukta, känna, se, höra och stilla låta naturen ge dig det som den kan ge. Och det är fantastiskt mycket.

För att förstå omfattningen av naturens läkande medicinska effekter, läs gärna denna fantastiska bok. Den innehåller även en mängd väldigt fina bilder på natur i Japan och andra mäktiga naturskogar och bara det att titta på dessa bilder av grönska ger en effekt i sig, enligt författaren.Bildtext:
”Into the forest” av Dr Qing Li - how trees can help you find health and happiness


Insänt tips från medlem i Göteborg


«« TillbakaKalender

«

December 2023

»

mo

ti

on

to

fr

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

- - - NYTT PÅ SIDAN - - -